Här har isen försvunnit och istället badar en modig liten Alfons:)

 

Var är båten undrar nog lille Alfons som är van sjöman i skärgården på somrarna.....kanske ser han inte att isen är kvar;)

"Varför leker inte du med de andra hundarna och busar du med.......nej jag trivs bättre häääär, där jag kan ha det lugnt och skönt och lukta på blommorna"
Ja så säger lille Alfons alias Ferdinand, där han ligger bland blåsipporna och visst ser det mysigt ut:) Tack snälla för bilden.

 

Så här låg Alfons i påsk, funderade, väntade, väntade och funderade......ska det inte komma någon påsk kärring med ett ägg till mig, har jag inte varit tillräckligt snäll?....

 

.....självklart har Alfons varit snäll, fattas väl bara annat, påsk kärringen gjorde en tvär looping med kvasten på Alfons adress och överlämnade ett efterlängtat påskägg.......men hur är det Alfons, det verkar inte vara rusning på ägget precis? :)

 

Lille Alfons i full färd med att få något i magen och vad passar sig inte bättre än att starta dagen med HavreFras.....men det var nog bara ett önske tänkande från lille Alfons sida, han får nämligen bara några kuddar till sin medicin...men det är väl gott nog, eller hur Alfons?:)

 

Det är få förunnat att ha en sådan här stilig och ambitiös korvgrillskontrollant,
kan iofs tycka det ser ut som han undrar om kusten är klar:)
Den stilige grillbiträdet är självklart Alfons i egen hög person:)
 

Detta är lille Eddy, även kallad "Pömsen" :)
Matte till den lille goingen är i full gång med att lära sig PS
och som ni ser har hon lyckats jätte bra:)
 

Samma kille här, jag förstår nu varför han fick smeknamnet Pömsen:)
Det ser skönt ut det där:)